πCulinary Consulting Services

Στόχος της εφαρμογής των υπηρεσιών, είναι μεταξύ άλλων η άμεση μείωση του κοστολογίου, η αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων πιάτων, αλλά και η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.

Δημιουργούμε νέο μενού με νέα πιάτα, νέα πιάτα στο μενού είναι πάντα μια πρόκληση για τους πελάτες ενός εστιατορίου.

Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας για την καλύτερη δυνατή απόδοση και λειτουργία της κουζίνας. Επενδύοντας στην κουζίνα σας και το φαγητό που προσφέρει, σε συνδυασμό με το πάθος για το μαγείρεμα, μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Έχουμε τη δυνατότητα σε κάθε ξενοδόχο και πάσης φύσεως επισιτιστικής επιχείρησης που επιθυμεί να έχει άριστη ποιότητα και άψογο τελικό αποτέλεσμα, να επωφεληθεί από τις νέες υπηρεσίες μας, για την ακόμα καλύτερη λειτουργία τους σε:

1. Οργάνωση της κουζίνας.

2. Διαχείριση προμηθειών & προμηθευτών.

3. Επιλογή & εκπαίδευση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού.

4. Δημιουργία θεματικών μενού.

5. Πρότυπες συνταγές όλων των πιάτων.

6. Επίβλεψη υλοποίησης των μενού.

7. Κοστολόγηση του μενού.

8. Μελέτη, σχεδίαση, στήσιμο & λειτουργία κουζίνας, μπουφέδων και show cooking.

9. Μαζί με την πVideoStudio ( https://www.pvideostudio.com/ ) δημιουργούν έξυπνα μικρά Διαφημιστικά video για κάθε επισιτιστική επιχείρηση με προώθηση σε τοπικά Ραδιόφωνα - Τηλεοπτικοί Σταθμοί και internet. Όπως και ευχάριστες Γαστρονομικές διαφημίσεις σε τοπικές εφημερίδες. 

Πανδαισία γεύσεων στον χώρο σας Όλοι οι chefs της ΄΄ πConsultant Services ΄΄ είναι διαθέσιμοι. 

Η υπηρεσία μας κοντά σας. Απλώς εσείς φανταστείτε τι θέλετε στο σπίτι σας στον κήπο σας, γενικά στον χώρο σας, καλέστε τους φίλους σας από 4 έως 250 άτομα και εμείς θα σας προσφέρουμε νόστιμες εξεζητημένες γεύσεις, όπου όλα θα γίνουν χειροποίητα και φρέσκα. 

Αφήστε τα όλα επάνω μας……………. Συνεργαζόμαστε με υπηρεσίες διακόσμησης – στολισμούς – αλλά και με ότι φανταστείτε για μια ωραία εκδήλωση στον χώρο που εσείς θα επιλέξετε. Και μην σκεφτείτε που θα μαγειρέψουμε εμείς; έχουμε τα δικά μας μηχανήματα και εργαλεία όπως και ότι άλλο χρειαστείτε. 

Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε είδους εκδήλωση με σκοπό να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. 

Όλες οι παρασκευές, το ολόφρεσκο ψωμί από τον chef Αρτοποιό μας – τον chef στα Ψητά – την πανδαισία των γεύσεων από τον Executive Chef μέχρι τα επιδόρπια από τον Chef Ζαχαροπλάστη μας γίνονται από εμάς με πολύ όρεξη. 

Μαγειρεύουμε τα πάντα εάν το ζητήσετε μπροστά σας, όπως ακριβώς σ' ένα εστιατόριο πολυτελείας, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Μαγειρική live στον χώρο σας, με την διαφορά στην ποιότητα να γίνεται άμεσα αισθητή. 

Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας το μενού την διακόσμηση το στήσιμο αλλά και να προτείνουμε αρκετές ιδέες ώστε να εντυπωσιάσετε γευστικά και αισθητικά τους προσκεκλημένους σας. Ότι επιλέξουμε, από τις πιο απλές συνταγές μέχρι τις πιο περίπλοκες, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. 

Ενδεικτικές εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε: 

1. private dinner: από 2 έως 6 άτομα 

2. family dinner: από 4 έως 20 άτομα 

3. party + B.B.Q.: από 10 έως 50 άτομα 

4. γενέθλια: από 10 έως 50 άτομα 

5. βάπτιση: από 30 έως 250 άτομα 

6. bachelor party man or woman: από 10 έως 50 άτομα 

7. γάμος: από 50 έως 250 άτομα 

8. εγκαίνια: από 50 έως 500 άτομα 

9. δείπνο εργασία: από 50 έως 250 άτομα εσείς αποφασίστε και όλα τα άλλα αφήστε τα επάνω μας……………..

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία απλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε. mob: 6948046207 

e-mail: info@pvideostudio.com  - chefaxiotis@gmail.com

Executive Consultant Chefs

πersonal Chef

πCulinary Consulting Services

πConsultant Services - Personal Chef