161 σελίδες σε ηλεκτρονική μορφή. e-books: Τα μονοπάτια των γεύσεων στην Ζάκυνθο 1΄. 1 CD με ΘΗΚΗ


10 
  • Εμπορικό Σήμα: π

Μάθε Περισσότερα


Μετά από πολύ σκέψη, αλλά και με παρότρυνση από φίλους Τηλεθεατές της εκπομπής ΄΄ Στα μονοπάτια των Γεύσεων ΄΄ και αναγνώστες του περιοδικού τελικά  Ναι θα κυκλοφορήσω μια σειρά τοπικών συνταγών χωρίζοντας το κάθε ένα από τα βιβλία μου σε περιοχές, ξεκινώντας από τα Επτάνησα και το πρώτο βιβλίο ξεκινά το ταξίδι του από την Ζάκυνθο. Στην ενότητα των βιβλίων Επτάνησα θα ετοιμάσουμε μεταφρασμένα δύο βιβλία από την Ζάκυνθο από 50 τοπικές παραδοσιακές συνταγές.

Το στήσιμο του κάθε βιβλίου εκτός από τοπική παραδοσιακή κουζίνα, υπάρχουν ακόμα και χάρτες που μας οδηγούν στα σημεία γαστρονομίας ΄΄τα εστιατόρια του νησιού ΄΄για να γευτούμε όλα τα καλούδια του τόπου, που μπορούμε να βρούμε τα παραδοσιακά εδέσματα για να μπορούμε να πάρουν μαζί μας σαν επισκέπτες του νησιού, επίσης θα μάθουμε λίγη από την ιστορία του νησιού για να μπορούν όλοι οι τουρίστες να επισκεφτούν τα αξιοθέατα. Το πρώτο βιβλίο ΄΄ Τα μονοπάτια των γεύσεων στην Ζάκυνθο 1΄ ΄΄ και το Δεύτερο    ΄΄ Τα μονοπάτια των γεύσεων στην Ζάκυνθο 2΄ ΄΄ τα έχουν επιμεληθεί επαγγελματίες στον χώρο του βιβλίου.

Ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν είναι από ντόπιους παραγωγούς και επαγγελματίες.

Πιστεύουμε ότι εμείς από εδώ προσπαθήσαμε να σας βάλουμε στο υπέροχο αυτό μονοπάτι και να περπατήσουμε μαζί σε όλα, στις γεύσης – την παράδοση τις ομορφιές και την κουλτούρα αυτού του πανέμορφου νησιού, αυτό εξάλλου ήταν και το μέλημα μας.